Meester WillemALBLASSERDAM –  Op zaterdag 4 juni 2016 organiseren twee vrijwilligers, samen met de actiegroep “Crowdfunding Meester Willem”, een rommelmarkt met allerlei activiteiten op en rondom het schoolplein van brede school Het Palet, aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam. De markt duurt van 09:00 – 13:00 uur. Inschrijven kan via [email protected] of via 06-10598945. Het inschrijfgeld voor de rommelmarkt is € 10,00 en is bestemd voor “Crowdfunding Meester Willem”.

De conciërge van brede school Het Palet, meester Willem en zijn vrouw hebben een lening met een enorme rente waar zij geen uitweg meer in zien. Om een positieve draai aan de uitzichtloze situatie te geven, hebben zij de stap gezet om met behulp van het televisieprogramma Kassa bekendheid hieraan te geven.

Activiteiten
Naar aanleiding van de televisie-uitzending van Kassa hebben twee moeders van de school het idee geopperd om een rommelmarkt te organiseren als bijdrage aan de crowdfundingsactie. De kinderen en de ouders dragen meester Willem een warm hart toe. De rommelmarkt is binnen een week uitgegroeid tot een echt evenement met activiteiten zoals: schminken, glittertattoo, workshop knutselen en een grabbelton. Verder ook verkoop van koffie / thee / siroop, exotische hapjes en ijs.

Bingoloterij
Vele lokale ondernemers hebben “lucht” gekregen van de crowdfundingsactie en hebben spontaan prijzen en producten ter beschikking gesteld om een bingoloterij te organiseren. Om 10:00, 11:00, 12:00 en 13:00 uur worden de prijzen weggegeven. Om 13:00 uur wordt de voorlopige tussenstand bekend gemaakt.

Opbrengst
De opbrengsten van: inschrijfgeld, koffie / thee / siroop, hapjes, ijs, bingo en overige activiteiten zijn bestemd voor de crowdfundingsactie.

Lees hier meer over de lening en de uitzending van Kassa.

Microsoft Word - flyer2 rommelmarkt

Meester Willem