IMG_9849 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Zaterdag 14 mei 2016 is er bij zorgboerderij Eben-Haëzer van familie Meerkerk in Nieuw-Lekkerland van 10.00 tot 15.00 uur een open dag. Op de zorgboerderij worden jongeren en volwassenen met een beperking (verstandelijk, autistisch spectrum, kinderen met het Down Syndroom, ADHD) begeleid door dagbesteding en logeren  aan te bieden. Zaterdag is iedereen welkom om te zien hoe dit in zijn werk gaat. Verder is er zaterdag een actiemarkt.

Er zijn zaterdag diverse kramen met onder meer boeken, brocante, cadeautjes, gereedschap, groente, fruit, ijs, koffie en thee. Voor de kinderen zijn er leuke workshops. Verder zal er een fotograaf aanwezig zijn om een leuke foto te maken. Bijvoorbeeld een gezinsfoto met de kleine dieren. Van de opbrengst van de open dag wordt er iets nieuws gekocht voor een activiteit voor de cliënten of het wordt besteed om een nieuwe activiteit te kunnen starten voor de cliënten.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De open dag wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden Van Zorgboerderij Eben-Haëzer.  De boerderij is te vinden aan de Schoonenburgweg 13 te Nieuw-Lekkerland.

20150829_120440 (Medium) IMG_1276 (Medium) IMG_9849 (Medium) Oud_JongFotoPag._22 (Medium)