KentekenLoket©ceesvdwal_3bw (Large)Dit betreft een advertorial.
ALBLASSERDAM – Een auto overschrijven kan voortaan bij het Kentekenloket van autobedrijf De Alblas aan de Ohmweg 72 in Alblasserdam. Tot voor kort moest een koper van een voertuig naar een postkantoor in de buurt. Dat is niet meer nodig. Behalve overschrijven is het ook mogelijk om een voertuig te schorsen bij De Alblas. Het voordeel van het overschrijven van een auto bij een autobedrijf, is dat de auto tegelijkertijd technisch nagelopen kan worden en dat direct gecheckt kan worden of de kilometertellerstand klopt.

Keuring
“Voor de koper is het wel zo fijn om te weten wat hij koopt. Behalve de auto hier laten overschrijven, kan hij dus ook een aankoopkeuring uit laten voeren. Dat kijken wij of de auto technisch in orde is. Als men een aankoopkeuring wil, is het wel verstandig om twee dagen van te voren even te bellen of te mailen zodat we dit in kunnen plannen,” vertelt Mo Abarkan, eigenaar van autobedrijf De Alblas.

Zelfde prijs
Het Kentekenloket bestaat sinds 2015. “Het is een nieuw concept waar wij als enige in Alblasserdam bij aangesloten zijn. De prijs voor het overschrijven / schorsen is gewoon hetzelfde als op het postkantoor. Op dit moment is dat iets minder dan een tientje,” weet Mo.

Afspraak
Overschrijven of schorsen kan de hele week door tussen 08.00 en 18.00 uur. Het is niet nodig om een afspraak te maken. Wie naast overschrijven / schorsen ook een aankoopkeuring wil laten doen, kan dit het beste twee dagen van te voren doorgeven via het telefoonnummer 078-69 99 717 of via info@autobedrijfdealblas.nl.

Foto’s: Cees van der Wal.

 

KentekenLoket©ceesvdwal_3bw (Large)

AutobedrijfDeAlblas-lowres©ceesvdwal_11 (Large)

Panoramalow (Large)