IMG_6890 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – De Rabobank Alblasserwaard Vijheerenlanden gaat voor drie jaar een sponsorcontract aan met voetbalvereniging Nieuw-Lekkerand. Afgelopen zaterdag werden de handtekeningen onder het contract gezet. Met de bijdrage van de bank gaat de vereniging verder investeren in duurzaamheid en milieu. Dit wordt gedaan met het aanschaffen van zonnecollectoren, zodat er (warm) gedoucht kan worden met behulp van zonne-energie. Eerder plaatste de vereniging al zonnepanelen achter het verenigingsgebouw voor het opwekken van stroom.

Uniek
Wim den Ouden, voorzitter van VV Nieuw-Lekkerland, en Edwin Marcus, voorzitter sponsorcommissie en bestuurslid, zijn bijzonder trots op het unieke sponsorcontract.  Den Ouden: ‘Met de sponsorbijdrage van de Rabobank kunnen wij sportiviteit en duurzaamheid combineren bij VV Nieuw-Lekkerland.  We gaan samen met onze Stichting Groener Wit aan de slag met nieuwe duurzame projecten.’ De vereniging is erg blij met de ‘voorzet’ van Ria Hut, zij heeft alles in gang gezet.

Logo
Na de winterstop prijkt het logo van de Rabobank op het wedstrijdtenue van zowel het eerste elftal, dat speelt in de eerste klasse, als het ‘onder de 23’ elftal, dat deelneemt aan regionale wedstrijden.

Bijzonder
André de Groot, Financieel Adviseur Particulieren bij de Rabobank en zelf voetballiefhebber: “De Rabobank is van oudsher sterk lokaal vertegenwoordigd. We vinden het belangrijk om het verenigingsleven te ondersteunen. Dat we dit nu kunnen combineren met duurzaamheid en milieu vind ik heel bijzonder en het past heel goed bij onze bank.”

Presentje
Om de sponsorbijdrage te markeren ontvingen de bezoekers van de wedstrijd tussen Nieuw-Lekkerland en Papendrecht een Prachtlint presentje van Stichting Blauwzaam.

IMG_6890 (Medium)

IMG_6901 (Medium) IMG_6914 (Medium)

Deel dit bericht via...