IMG-20151213-WA0062ALBLASSERDAM – Een 17-jarige jongen uit Alblasserdam is zondagochtend 13 december 2015 rond 03.00 uur, bij een vechtpartij in Alblasserdam, gewond geraakt aan zijn hoofd. Volgens de politie had een groep Alblasserdammers en een groep Nieuw-Lekkerlanders ruzie gekregen met elkaar. “Die ruzie kwam tot uitbarsting bij een café op de Dam. Later kwamen de groepen elkaar weer tegen op de Plantageweg. Er vielen over en weer klappen,” vertelt een woordvoerster van de politie.

Een 17-jarige jongen uit Alblasserdam liep bij de vechtpartij (flink) hoofdletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Er zijn nog geen personen aangehouden. “We hebben wel een idee wie de betrokken personen zijn en er is inmiddels aangifte gedaan,” aldus de zegsvrouw van de politie.

Foto’s: Sonny Lasschuit.

IMG-20151213-WA0062

Plantageweg (Medium)