DSC08621 (Medium)PAPENDRECHT – De politie is dinsdagavond 6 oktober 2015 een onderzoek gestart naar het overlijden van een meisje van acht maanden oud uit Papendrecht. Maandagavond raakte het kindje onwel in een woning aan de Stellingmolen. Politie, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor eerste hulp. Daarna werd de baby per helikopter naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. ’s Nachts overleed de jonge Papendrechtse.

“De artsen uit het ziekenhuis hebben aangegeven dat er reden is voor nader onderzoek,” vertelt een woordvoerster van de politie.

De recherche startte dinsdag met dit onderzoek in en rondom de woning. De woordvoerster benadrukt dat er nog geen conclusies zijn getrokken. “Er staat nog helemaal niet vast of er sprake is van een strafbaar feit, maar de artsen hebben wel aangegeven dat er reden is voor nader onderzoek. Dat is wat de politie nu aan het doen is. Er zijn vooralsnog geen mensen aangehouden.”

Foto’s: Sonny Lasschuit.

DSC08621 (Medium)

DSC08592 (Medium) DSC08613 (Medium)