IMG_3045 (Medium)ALBLASSERDAM – Tijdens het jaarlijkse knutselfeest Jeugdland hebben kinderen zo’n zeventig kaarten gemaakt, met daarop persoonlijke boodschappen aan ouderen in Alblasserdam. Dit werd gedaan in samenwerking met het Rode Kruis. Woensdagmiddag 9 september 2015 gingen vier kinderen, die volgens de jury de mooiste kaarten hadden gemaakt, naar het MFC Maasplein om hun kaarten persoonlijk te overhandigen aan de ouderen.

Daarnaast werden ook alle andere kaarten, waarin de kinderen de ouderen een gelukkig leven wensen, in ontvangst genomen. Die zullen de komende dagen worden uitgedeeld bij de senioren in De Wielen en de Rijnstaete langs de Rijnstraat in Alblasserdam.

De kaarten werden woensdag aangeboden door Sharon, Noortje, Jet en Gaby.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_3045 (Medium)

IMG_3063 (Medium) IMG_3066 (Medium)

IMG_9699 (Medium)

IMG_9703 (Medium)