marathon zwembad nieuw-lekkerland (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – In zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland wordt vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus 2015 een nachtmarathon gehouden. Hierbij zwemmen teams van vijf personen twaalf uur lang om geld op te halen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. De Marathon begint om 22.00 uur en vanaf dat moment moet er tot 10.00 uur de volgende ochtend te allen tijden iemand van het team aan het zwemmen zijn. Inschrijven kan nog tot donderdag 13 augustus.

Inschrijfformulier
Een inschrijfformulier kan worden opgehaald bij de kassa van het zwembad of digitaal worden aangevraagd door een mail te sturen naar leroybenschop@hotmail.com.

Aanmoedigen
Mensen die niet willen zwemmen, maar de deelnemers wel willen aanmoedigen zijn ook van harte welkom.

Barbecue
De inloop is vanaf 21.00 uur. Een DJ zorgt voor muziek en aan de bar zijn diverse versnaperingen te verkrijgen. Tot slot is er een barbecue waar vlees gehaald kan worden. De bezoekers zijn welkom tot 2.00 uur. Daarna is het terrein alleen voor zwemmers toegankelijk.

 

marathon zwembad nieuw-lekkerland (Medium)