IMG_1657 (Medium)ALBLASSERDAM – Robin Bieren uit Alblasserdam presenteert vrijdag 17 juli 2015 zijn vierde dichtbundel. Hij doet dit vanaf 19.00 uur bij kunstgalerij KijkesAAN aan de Plantageweg in het Damdorp. Na de presentatie kunnen bezoekers een bundel kopen en laten signeren. De aanschafprijs van ‘Ravenzwart’ is dertien euro. De bundel bevat een kort verhaal en een serie gedichten. Iedereen is welkom om de presentatie bij te wonen.

Robin Bieren (44) is in het dagelijks leven basisschooldirecteur in Brandwijk en Bleskensgraaf (Molenwaard) en schrijft al van jongs af aan. In 2005 verscheen van zijn hand ‘Geen schim meer’, in 2007 ‘De uil en ik’, in 2012 ‘De aanlokkelijkheid om te trekken aan een dood paard’ en in 2015 dus ‘Ravenzwart’.

Kunstgalerij KijkesAAN is gevestigd aan de Plantageweg op nummer 35b, in het pand waar vroeger Dansstudio 83 gevestigd zat.