Blokweer AlblasserdamALBLASSERDAM – In Sportcentrum de Blokweer in Alblasserdam opent binnenkort de nieuwste aanwinst van Wasko: Sport BSO Het Startblok. Een BSO voor kinderen vanaf acht jaar. De kinderen kunnen er na schooltijd een boekje lezen,  knutselen en buitenspelen. Verder worden er dagelijks sport- en spelactiviteiten aangeboden in en rondom Blokweer. De sportactiviteiten worden verzorgd door de sportmedewerkers van Wasko. Daarnaast wordt er samengewerkt met verschillende sportverenigingen.

Afgelopen zaterdag werd bij de nieuwe BSO een open dag gehouden. Naast een indruk krijgen van de groepsruimte en buitenschoolse mogelijkheden van de locatie, kon er ook een proefberekening gemaakt worden van de ouderbijdrage die door de kinderopvangtoeslag verschilt per situatie.

Wasko is heel blij met en trots op deze nieuwe locatie die zoveel mogelijkheden biedt voor leuke en sportieve activiteiten in de naschoolse opvang. Het Startblok is de volgende BSO locatie van Wasko met een specifiek profiel. Meer informatie is verkrijgbaar via de klantenservice: 078-6157165 of Klantenservice@wasko.nl en www.wasko.nl.

Blokweer Alblasserdam