Oversteekplaats Van Eesterensingel (Medium)ALBLASSERDAM – Fietsers en voetganger die ter hoogte van het Makado in Alblasserdam de Van Eesterensingel over willen steken, hebben geen voorrang meer. Tot voor kort lag er een zebrapad en hadden de voetgangers nog wel voorrang. Dit zebrapad is tijdens de reconstructie van het Wilgenplein weggehaald en vervangen voor een plateau.

“Omdat er nu een gecombineerde oversteekplaats is voor voetgangers en fietsers is de voorrangssituatie gewijzigd. Dit is gebeurd op aandringen van de verkeerskundige van de politie en onze verkeerskundige,” aldus een medewerker van de gemeente Alblasserdam.

Fietsers en voetgangers moeten vanaf heden dus voorrang verlenen aan motorverkeer op de van Eesterensingel.

20150507_153442 [Desktop Resolutie]

Oversteekplaats Van Eesterensingel (Medium)