IMG_1535 (Medium)ALBLASSERDAM – De tachtigjarige geschiedenis van familiebedrijf Maat uit Alblasserdam is vastgelegd in een boek. Zaterdag 21 maart 2015 werd het eerste exemplaar van het jubileumboek door ‘transportridder’ Adri Maat overhandigd aan Maat’s oudste werknemer Leendert van Reeuwijk. Dit gebeurde in de showroom van ‘Maat Heftrucks’ aan het Nieuwland Parc 502 in Alblasserdam.

Bijzonder
“Voor mij als oud-directeur is het bijzonder om alle ups en downs van het bedrijf samengevat te zien. Als jongen zag ik hoe mijn vader jarenlang een eenmanszaak runde. Ik mocht gedurende tientallen jaren zelf leiding geven aan een groeiend bedrijf en ik zie nu hoe mijn zoons werken in een onderneming die zich meer en meer ontwikkelt als een allround speler in de logistieke dienstverlening,” vertelde Adri Maat.

Toekomst
Hij vervolgde: “Terugblikken is leuk en zelfs leerzaam, maar op de bijeenkomst zal ook duidelijk worden dat we binnen Maat toch vooral met de toekomst bezig zijn. Tachtig jaar is zeker geen eindpunt.”

Het boek werd geschreven en samengesteld door Jolanda van Mannekes en Wim Roodnat. De vormgeving van de uitgave werd gedaan door Jan Vlot.

Rondleiding
Na de presentatie kregen de bezoekers de gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door het pand van Maat op het Nieuwland Parc.

IMG_1474 (Medium) IMG_1482 (Medium) IMG_1494 (Medium) IMG_1524 (Medium) IMG_1532 (Medium) IMG_1535 (Medium) IMG_1558 (Medium)