2014-10-01 - Dag vd ouderen MFC-Maasplein - DSC_32ALBLASSERDAM – Stichting Waardeburgh organiseert donderdag 12 maart 2015, in samenwerking met Smile, een playbackshow in het MFC Maasplein in Alblasserdam. Medewerkers van Waardeburgh, vrijwilligers van de sociëteiten én een cliënt zullen samen zorgen voor een afwisselende middag volop bekende liedjes en acts. Jantje Koopmans, Doris, Dhr. en mw. De Bok, The sound of music en meer.

De playbackshow begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Waardeburgh biedt senioren deze middag gratis aan, echter het is wel noodzakelijk om vooraf kaarten af te halen. Kaarten zijn tot uiterlijk dinsdag 10 maart verkrijgbaar bij Smile in het MFC Maasplein. Bij het afhalen koopt u minimaal twee muntjes ter waarde van € 3,- die u tijdens de playbackshow bij Smile kunt inwisselen voor diverse consumpties.

Het adres van het MFC Maasplein is Maasstraat 30 te Alblasserdam. Voor vragen over deze middag of voor het aanvragen van vervoer met de Sjuttul naar het MFC Maasplein kunt u contact opnemen met de gratis Seniorenzorglijn van Waardeburgh, 0800 – 456 0 456.

2014-10-01 - Dag vd ouderen MFC-Maasplein - DSC_32