2014 december 13 Griend-5 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Vrijwilligers van de Stichting Groene Long hebben afgelopen zaterdag de griend aan de Blokweerweg in Alblasserdam stevig onderhanden genomen. “Het was wederom een perfecte werkzaterdag. Het weer was goed, de sfeer was perfect en de werklust enorm. Er is veel arbeid verricht. De natuur heeft er weer baat bij gehad,” blikt Cees van Leeuwen van de Groene Long terug.

Hij vervolgt: “De Groene Long soep smaakte weer heerlijk. Imker Cock had een leuke uitleg over de verschillende honingsoorten. We danken onze sponsoren van der Waal en Verkuil & Moree voor hun bijdrage aan nieuw gereedschap.”

De volgende werkzaterdag is 3 januari 2015. Die dag vindt ook de traditionele ‘nieuwjaarspartij’ plaats.

2014 december 13 Griend-5 [Desktop Resolutie]

2014 december 13 Griend-1 [Desktop Resolutie] 2014 december 13 Griend-3 [Desktop Resolutie]