IMG_9661 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een flatwoning aan de H.J. de Haanstraat in Alblasserdam is deze week omgebouwd tot huis voor sinterklaas en zijn pieten. Dit werd gedaan op initiatief van de naastgelegen basisschool Het Palet. Na toestemming van Woonkracht10 werd de woning door een aantal ouders en leerkrachten omgetoverd tot ‘pietenhuis’, met daarin pakjes, een bed, wasgoed en een Sint. Kinderen bezoeken per groepje de ruimte onder leiding van conciërge Willem. De woning, die te koop staat, blijft tot 5 december de verblijfplaats van pieten en de sint.

Maandagavond was het ook al feest op Het Palet. Pietenband De Goeden Pepernoot zorgde samen met de kinderen voor een dans – en meezingfestijn.

 

IMG_9659 [Desktop Resolutie] IMG_9661 [Desktop Resolutie] IMG_9666 [Desktop Resolutie] IMG_9671 [Desktop Resolutie] IMG_9673 [Desktop Resolutie] IMG_5086 IMG_5145