Coiffure Monique Alblasserdam (Medium)ALBLASSERDAM – Feest bij twee ondernemers in Alblasserdam. Coiffure Monique aan de Van Hogendorpweg is uitgeroepen tot ‘Leukste Kapsalon van Alblasserdam’ en Bakkerij Van der Waal, onder meer gevestigd in het Makado in Alblasserdam, werd door de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) uitgeroepen tot beste desembroodbakker van 2014 in de regio Zuid-Holland.

Bakker
De van oorsprong Ridderkerkse bakker, met een aantal vestigingen in de regio, begon enige tijd geleden met het ontwikkelen van een eigen desemassortiment. “Belangrijk hierbij te vermelden is dat het gaat om 100% eigen gemaakte desem,” vertelt productiemanager Michel Schröder. “Hierbij maken we geen gebruik van hulpmiddelen, maar enkel natuurlijke grondstoffen. We zijn dus helemaal zelfvoorzienend in onze desem. Op al het brood wordt inmiddels ook al desem gebruikt. Het ontwikkelen van 100% desembroden was hierna de volgende stap. We zijn gestart met een aantal soorten en gaan dit verder uitbreiden. Deze prijs bevestigt dat we op de goede weg zitten,” aldus manager Michel.

Coiffure Monique
Coiffure Monique aan de Van Hogendorpweg 2 in Alblasserdam bestaat dit jaar 25 jaar en is tevens gekozen tot ‘Leukste Kapsalon van Alblasserdam’. “Dat feest gaan we samen met onze klanten vieren”, belooft Monique van de gelijknamige kapsalon op winkelcentrum Touwbaan. “Want ik heb het aan mijn klanten te danken dat we dit 25-jarig jubileum kunnen vieren.” Coiffure Monique viert het jubileum in het jaar waarin men is verkozen tot de ‘Leukste Kapsalon van Alblasserdam’. Monique: “Een paar jaar terug wilden een paar collega’s die hier werken al aan deze wedstrijd meedoen, maar ik moest er even aan wennen. Ik denk al snel dat het allemaal maar een commercieel gedoe is, terwijl ik meer een vakidioot ben die mijn werk goed wil doen. Maar ik heb me laten overhalen. En omdat onze klanten zo enthousiast reageerden, hebben we de verkiezing in Alblasserdam gewonnen.”

Gebak
Tot en met 29 november wordt er gebak geserveerd aan iedere klant van de Alblasserdamse heren-, dames en kinderkapsalon. Voor de volwassenen is er vanaf een uur of vier een glaasje prosecco. Verder wordt elke 25e klant getrakteerd op een cadeaubon ter waarde van 10 euro. Tevens biedt de kapsalon in de actieperiode 25 dagen 10 procent korting op alle producten die te koop worden aangeboden.

IMG-20141030-WA0000 (Medium)

IMG-20141030-WA0002 (Medium) IMG-20141030-WA0003 (Medium) IMG-20141104-WA0003 (Medium)

Coiffure Monique Alblasserdam (Medium)