IMG_9417 (Medium)ALBLASSERDAM – Een oudere vrouw heeft maandagavond 25 augustus enige tijd opgesloten gezeten in haar eigen woning in ouderencomplex De Wielen aan de Rijnstraat in Alblasserdam. De vrouw kwam door onbekende oorzaak ten val in de douche. Door die val kwam de douchedeur tegen de buitendeur aan. De vrouw was niet meer in staat om zelf op te staan. Een buurman merkte de roepende vrouw op en schakelde hulp in. Verzorgend personeel wilde met een loper naar binnen gaan, maar doordat de douchedeur tegen de buitendeur stond, ging die buitendeur niet verder dan een paar centimeter open.

Rond 22.45 uur werden de brandweer en de ambulance opgeroepen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Nadat de brandweerlieden een ruit uit de deur gedemonteerd hadden, lukte het om de deuren uit elkaar te duwen en naar binnen te gaan.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de gewonde Alblasserdamse meegenomen naar het ziekenhuis. Daar zal de vrouw verder worden behandeld en onderzocht.

IMG_9417 (Medium)

IMG_9420 (Medium) IMG_9426 (Medium)