maranathakerkNIEUW-LEKKERLAND – Van dinsdag 1 tot en met donderdag 3 april kunnen inwoners van de Gemeente Molenwaard en Alblasserdam bruikbare spullen afgeven bij de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland. Het kerkgebouw aan de Mattenbies 1 is geopend  van 9.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. De kerk zamelt de bruikbare spullen in voor haar jaarlijkse rommelmarkt welke dit jaar voor de 26ste keer gehouden zal worden op zaterdag 5 april 2014.

De Maranathakerk ondersteunt met een gedeelte van de opbrengst van de markt meerdere goede doelen. Net als voorgaande jaren ondersteunt de kerk gehandicapten dagopvang Casa Luminii in Sibiu (Roemenië). Daarnaast zal er ook een deel van de opbrengst ten goede komen aan noodhulp in Syrië en aan Stichting Global Aid Network (GAiN).

De altijd goed bezochte rommelmarkt wordt op zaterdag 5 april 2014 gehouden rondom de Maranathakerk van 9.00 tot 15.30 uur.

Kijk voor meer informatie over de markt op www.hervormdegemeentemaranatha.nl/rommelmarkt