VVD AlblasserdamALBLASSERDAM – De VVD Alblasserdam start in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart met zogenoemde thema -en detailblogs. In deze blogs licht de VVD belangrijke thema’s uit het verkiezingsprogramma uit en verdiept sommige van die thema’s in de detailblogs.

Korte items
Campagneleider Ruben van der Lecq vertelt: “We hebben bewust een kort en bondig verkiezingsprogramma neergezet. Op die hoofdlijn lijken lokale partijen het veelal met elkaar eens. Zo is iedereen voor een prettige leefomgeving in Alblasserdam. De vraag is echter welke afweging en keuzes je daarvoor uiteindelijk maakt. Wij kiezen er nadrukkelijk voor om via korte items op onze website die verdieping aan te bieden”, aldus Van der Lecq.

Reageren
Op maandag 24 februari verscheen de eerste korte blog over het sociale domein op de website van de VVD. De komende weken worden daar op frequente basis nieuwe berichten aan toegevoegd. Nieuw is dat mensen ook kunnen reageren op de website, waardoor er een interactieve discussie kan ontstaan. “Politiek is vaak veel zenden, terwijl juist luisteren zo belangrijk is,” stelt Van der Lecq.

Voorstellen
Begin dit jaar startte de VVD al met voorstelblogs, waarin de eerste zes kandidaten van de lijst zich zullen voorstellen. Daarnaast hebben zij ook allemaal een politiek statement gemaakt op hun persoonlijke profiel. De blogs zijn te lezen op www.alblasserdam.vvd.nl.