IMG_3774 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Een bewoner van de Middelweg in Nieuw-Lekkerland is zaterdagochtend 22 februari met diverse verwondingen aangetroffen in een brandgang achter zijn woning. Naar eigen zeggen lag de man er al vanaf 22.30 uur. De man werd opgemerkt door een bewoner uit de Marslaan, nadat de buurtgenoot vreemde geluiden had gehoord. De gewonde man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat onduidelijk is hoe de man in de brandgang terecht is gekomen, heeft de politie uitgebreid onderzoek gedaan in en rondom de woning van de Lekkerlander. De recherche en de forensische opsporing hebben sporen veilig gesteld en met buurtbewoners gesproken.

Uit het politieonderzoek is zaterdagmiddag gebleken dat er geen sprake is van mishandeling, maar dat de man waarschijnlijk zelf ten val is gekomen. In december 2013 werd voor dezelfde man een traumahelikopter opgeroepen, nadat hij onwel was geworden door overmatig drankgebruik.

IMG_3774 (Medium)

IMG_3773 (Medium) IMG_3791 (Medium) IMG_3796 (Medium) IMG_3804 (Medium) IMG_3809 (Medium) IMG_3813 (Medium) politie

IMG_3779 (Medium) IMG_3785 (Medium) IMG_3787 (Medium) IMG_3806 (Medium)