KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANIEUW-LEKKERLAND – De meldkamer heeft dinsdagmiddag 24 december een traumahelikopter ingezet voor een onwel geworden man in een woning aan de Middelweg in Nieuw-Lekkerland. De helikopter werd even na 12.00 uur gealarmeerd. Ook de politie en een ambulance werden opgeroepen. De politie was als eerste ter plaatse. Agenten sloegen, toen er niet werd opengedaan, de ruit van de voordeur in en konden via het ontstane gat naar binnen.

Daar werd de man aangetroffen. De situatie bleek naar omstandigheden mee te vallen. Na stabilisatie is de Lekkerlander per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De onwelwording werd veroorzaakt door het gebruik van drank.

Dat de traumahelikopter werd ingezet, had te maken met het feit dat de ambulance vanuit Meerkerk moest komen en dus een lange reistijd had. De helikopter was zodoende eerder ter plaatse dan de ambulance.

Foto’s: Sonny Lasschuit.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

IMG_0555 (Kopie) IMG_0566 (Kopie) IMG_0569 (Kopie) IMG_0577 (Kopie) KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA