politieALBLASSERDAM – Een nog onbekende man heeft woensdag 5 februari zijn geslachtsdeel getoond aan twee kinderen in Alblasserdam. Rond 16.30 uur liepen een jongen en meisje samen over het pad dat loopt langs de flat van de H. J. de Haanstraat en achter de huizen van de Randweg in de richting van de Batavierstraat. Lopend over dit pad kwamen zij een man tegen, die zijn geslachtsdeel toonde.

Niemand aangetroffen
De vader van de kinderen heeft even na 17.00 uur hiervan melding gedaan bij de politie. Agenten hebben direct na de melding in de omgeving gezocht, maar hebben niemand meer aangetroffen. Er zijn tot nog toe geen andere meldingen van schennis bij de politie binnengekomen.

Alert
Een woordvoerster van de politie laat weten serieus met de melding om te gaan: “We nemen de melding uiteraard serieus en onderzoeken of we meer informatie kunnen verzamelen rond de man. Ook is de melding gedeeld met alle agenten binnen het wijkteam en er is gevraagd alert te zijn.”

Meer info?
Mensen die meer informatie hebben over het voorval of weten wie deze potloodventer is, kunnen hierover contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Bij heterdaad mag 112 gebeld worden.