dam3ALBLASSERDAM – De politie heeft maandag 3 februari op haar website beelden gepubliceerd van een inbraak bij Tabac en Gifts in Alblasserdam. Die inbraak vond in de nacht van 9 op 10 oktober 2013 plaats in de winkel aan de Dam 30a. Op camerabeelden is te zien dat mannen even na middernacht de winkel betreden en spullen meenemen. De politie is op zoek naar de identiteit van deze mannen. Een van hen is goed herkenbaar in beeld gebracht.

10.000 euro
Omstreeks 00:20 uur komen drie jonge mannen de winkel binnen. De mannen hebben een getinte huidskleur en donker haar. Ze dragen alle drie een blauwe spijkerbroek met een zwarte jas. Twee van hen bedekken hun gezicht met een capuchon en muts, de derde inbreker draagt geen hoofdbedekking en zijn gezicht is goed zichtbaar. De drie doorzoeken de winkel en gooien spullen op de grond. De jonge mannen kwamen via een raam aan de achterzijde van de winkel binnen, braken drie deuren open en stalen vervolgens een flinke  hoeveelheid sigaretten, ov-kaarten en wisselgeld. De schade wordt geschat op zo’n 10.000 euro.

Tips
Herkent u een van de mannen op de camerabeelden? Of heeft u in de nacht van 9 op 10 oktober in de nabije omgeving van de winkel iets opvallends gezien? Alle informatie is welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

dam3

 

dam6