willem diplomaALBLASSERDAM – Ruim tachtig kinderen zijn deze week geslaagd voor hun zwemexamen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Wekenlang werd er voor het examen geoefend. Woensdag kwamen tientallen ouders, opa’s en oma’s naar het bad om te zien hoe hun kind of kleinkind het er vanaf bracht. Uiteindelijk was het een groot feest. Alle kinderen mochten namelijk na afloop hun welverdiende diploma in ontvangst nemen.

De volgende kinderen zijn geslaagd;

Voor A Diploma
Amre Vonk, Anna Prins, Annelien de Groot, Anne-Roos Verhoeven, Arthur de Wildt, Corstian van der Leer, Daan van Reeuwijk, Elze van der Ende, Emily Boeser, Ernestine Gouda, Eva Kras, Evy Blaak, Gerwin van Asperen, Gijs Hamelink, Hadassah Huijser, Harm-Jan van Asperen, Isabel hartsuiker, Jasper van Heusden, Jesajahly van der Elst, Jesse van Kwawegen, Jolijn Vonk, Jonathan Brienen, Julian van Leeuwen, Koos van Dam, Lea den Ouden, Loise Noorland, Lotte van Es, Marleen Stam, Maud van Det, Mika Vonk, Myrthe Kaars, Nelis-Joost Verschoor, Niray Kulaksiz, Pauline Deelen, Priscilla Kalis, Roos van den Berg, Sara Vereij, Shalimar Neerhout, Siham Tahiri, Thirza Hartman, Tygo Pons, Willem Scheurwater, Xanthe van Eijk, Yalilah van Ballegooijen, Zahira Rotbi.

Voor B diploma
Bram van Beelen, Catherin Sendy, Chantal den Boef, Debora Heijstek, Dirk van der Wal, Dylan Zouai, Isabel Baas, Jan Pieter Hansum, Jayden Kroonen, Joost van den Boogaard, Jordian den Ouden, Kirsten Verhoef, Lisa Wasser, Marit van Buren, Maud Sterrenburg, Mick Blaak, Mike van Rijsbergen, Nick Segers, Nikke Kuiper, Nuria Morillas Gonzales, Qiunty van Roon, Robert Karsdorp, Robin ten Wolde, Sannerike Bons, Sep Mulder, Sven Timmer, Thijmen Wolterink, Thirza van Kooten, Ty Knol.

Voor C diploma;
Gino Kroonen, Jelle van Gorsel, Joel Bahlman, Lennard Ritskes, Lucas Verboom, Marcella van den Dool, Mari Jane Esquivel, Omar van der Giessen.

willem diploma

1460055_595634813819824_2080232260_n