Peter Stam wint fiets op Havenfestival in Alblasserdam (Kopie)ALBLASSERDAM – Peter Stam (24) uit Alblasserdam heeft zaterdag 21 september tijdens het Havenfestival een splinternieuwe Gazelle fiets gewonnen. De hoofdprijs, ter waarde van 549 euro, die verloot werd door de Stichting Havenfestival Alblasserdam, werd aangeboden door Bike Totaal Philip de Koning uit Alblasserdam. “Hoe cool is dit dan? Ik win gewoon even een splinternieuwe fiets op het Havenfestival!,” liet Stam via zijn Facebook -en Twitteraccount weten. Nadat de Damdorper had beloofd voor één keer over zichzelf te schrijven, werd de fiets door vriendin Debora naar huis gereden. De foto’s zijn gemaakt door Jan de Ruiter en Ariejanne de Koning.

 

Peter Stam wint fiets op Havenfestival in Alblasserdam (Kopie)

DSC_0310 (Kopie) DSC_0316 (Kopie)