IMG_9993 (Kopie)ALBLASSERDAM – Twee woningen aan de Adriaan van Ostadelaan in Alblasserdam zijn dinsdagavond 3 september door de brandweer geventileerd, nadat een gaslucht was geroken en gemeten. De gaslucht werd opgemerkt door één van de bewoners, die daarna de netbeheerder belde. De medewerkers van Joulz die ter plaatse kwamen, constateerden dat de concentratie gas bij de woning zo hoog was, dat de brandweer werd ingeschakeld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft na metingen de woningen geventileerd. Medewerkers van Joulz zijn tot laat in de avond bezig geweest met het opsporen van de oorzaak van de gaslucht. Uiteindelijk werd er een lek, ter hoogte van het begin van de woning, gevonden en gedicht.

IMG_9993 (Kopie) IMG_9992 (Kopie) IMG_9995 (Kopie) IMG_9998 (Kopie)

20130903_204732 (Kopie)