IMG_6082 (Kopie)OUD-ALBLAS – Een 22-jarige motorrijder uit Bleskensgraaf is woensdagavond 10 juli gewond geraakt, nadat hij met zijn motor tegen een bedrijfsauto met aanhangwagen botste. Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur op het Oosteinde in Oud-Alblas. De bedrijfsauto, die bestuurd werd door een 20-jarige man uit Oud-Alblas, stond met de neus tegen het verkeer in, om zodoende goed de aanhanger een zijweg in te kunnen draaien. De tegemoetkomende motorrijder zag dit, mede door een heg en een bocht, te laat. Hij remde nog wel flink af, maar wist een botsing niet te voorkomen. De Bleskensgraver belandde door de klap aan de andere kant van de heg.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Een controle door het ambulancepersoneel wees uit dat het letsel beperkt was gebleven bij een opengeschaafde enkel / voet. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. De Bleskensgraver en zijn beschadigde motor zijn per tractor naar huis gebracht. De bedrijfsauto liep schade aan de voorkant op.

IMG_6082 (Kopie)

IMG_6079 (Kopie) IMG_6080 (Kopie) IMG_6086 (Kopie)