IMG_2956 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 66-jarige man uit Alblasserdam heeft donderdagavond 13 juni een ruit van een busje kapotgeslagen. Dit gebeurde ter hoogte van de Rabobank op de Dam in Alblasserdam. “Meneer vond dat ik verkeerd geparkeerd stond tijdens het pinnen. Hij ging, toen ik weer wilde vertrekken, voor mijn busje staan zodat ik er niet langs kon. Daarna stompte hij keihard tegen de voorruit, schopte tegen de auto en rende weg,” aldus de 36-jarige eigenaar van het busje, die direct daarna 112 belde.Diverse politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. De eigenaar van het busje, een 36-jarige Alblasserdammer,  zag dat de man naar binnen rende bij een horecagelegenheid in de buurt. Hij gaf dit door aan de politie en zette zijn busje verderop op het fietspad met zicht op de horecagelegenheid. Niet veel later werd de man door de agenten achter een gokkast vandaan gehaald, aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De man zal vrijdag worden verhoord.

 

IMG_2959 (Kopie)

IMG_2961 (Kopie)