IMG_5218 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 17-jarige scooterbestuurster uit Papendrecht en haar 21-jarige bijrijder uit Alblasserdam, zijn zondagavond 21 april gewond geraakt bij een botsing met twee auto’s. Het ongeluk gebeurde op de kruising Randweg/Vondellaan. De scooterrijders reden vanaf de Oude Torenbrug en wilde hun weg via de Randweg vervolgen. Een afslaande automobiliste zag het tweetal over het hoofd en schepte hen. De scooter ging horizontaal, schoof over de weg en kwam onder een auto op de Vondellaan tot stilstand.

Een ambulance kwam ter plaatse, maar na een check bleken de verwondingen zo licht te zijn, dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was. De scooter is bij een behulpzame buurtgenoot gestald.  Beide (beschadigde) voertuigen konden hun weg vervolgen.

IMG_5209 (Kopie)

IMG_5210 (Kopie) IMG_5213 (Kopie) IMG_5218 (Kopie) IMG_5221 (Kopie) IMG_5222 (Kopie) IMG_5224 (Kopie)