ALBLASSERDAM – In Dordrecht  werd afgelopen zaterdag de 1e speedo –wedstrijd gezwommen voor zwemmers in de leeftijd van 6 tot 12 jaar behorend tot kring Rotterdam eo.  De speedo-wedstrijden zijn  belangrijke wedstrijden voor deze jonge zwemmers.  Het gaat om de individuele prestaties, eerst in kringverband en uiteindelijk op landelijk niveau. De beste 24 zwemmers per afstand van de regio gaan door naar de kringfinales later dit seizoen. De jonge zwemmers van Wiekslag uit Alblasserdam hebben goed gepresteerd. In 24 starts werden maar liefst negentien persoonlijke records gezwommen en negentien tijden waren goed voor een plaats bij de beste 24.

Romy de Laat zwom de beste tijd op de 200m vrij in 2.26.06, een  nieuw PR en Odin Kruithof eindigde op een 2e plaats op zowel de 100m rugslag als de 100m schoolslag , goed voor 2 PR’s.Nog meer mooie PR’s  op de 200m vrij waren er voor Daisy Peters, Jorrit de Vries, Brian Baggerman,  Nikita Herwig, Mandy Wander en Saskia den Boef. De 200m schoolslag was goed voor grote PR’s voor

Diasy Peters, Saskia den Boef , Nikita Herwig en Romy de Laat en de 100m school was goed voor 3 PR’s,  Naast die van Odin kon ook Ryan de Laat en Brian Baggerman een mooie PR achter hun naam schrijven.

Nieuwkomer in dit gezelschap Jilena Baggerman zwom op de 50m school een nieuw PR, evenals Odin Kruithof.

Deel dit bericht via...