ALBLASSERDAM – Maandag 15 augustus beginnen de basisscholen weer. Verkeerswethouder Peter Verheij en medewerkers van Veilig Verkeer Nederland (VVN) vragen extra aandacht voor de veiligheid van de schoolgaande jeugd door middel van de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’.

De campagne wordt maandagavond 15 augustus gestart met een ludieke en educatieve actie. De actie zal worden bijgewoond door de basisscholieren uit de gemeente Alblasserdam. Een promotieteam van VVN bezoekt op de eerste schooldag alle basisscholen in de gemeente om de scholieren uit te nodigen. Op vertoon van deze uitnodiging kunnen de kinderen bij het verlaten van het evenement een waardevol presentje afhalen bij de promotieteamleden van VVN.

Het startevenement vindt plaats om 19.00 uur op het parkeerterrein van Landvast.