ALBLASSERDAM – De zeventiende schoolatletiekdag die zaterdag 11 juni op sportpark Souburgh in Alblasserdam werd gehouden is gewonnen door basisschool De Boeg. De tweede prijs ging naar t’ Nokkenwiel, de derde naar de Schalm, de vierde naar Het Palet, de vijfde naar de Loopplank en de zesde prijs naar basisschool de Boomgaard uit Streefkerk. De hele dag zetten meer dan honderd kinderen alles op alles om de meest atletische school van het Damdorp te worden. Daarbij werden zij aangemoedigd door tientallen vaders, moeders, opa’s en oma’s. De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Bert Blase.

De atletiekdag werd georganiseerd door de Alblasserdamse Atletiekvereniging AAA in samenwerking met McDonald’s. Als gevolg van de ondersteuning van McDonald’s en de gemeente Alblasserdam kon de sportdag gratis aan de schoolkinderen worden aangeboden.