OUD-ALBLAS – De twee Oud-Alblassers die de afgelopen weken een veelbesproken onderwerp waren op deze site(Meer dan 140 keer werd er gereageerd), hebben elkaar excuses aangeboden. Op zondagavond 26 december werd een zestienjarige jongen uit Oud-Alblas het ziekenhuis in geslagen door een plaatsgenoot, omdat er onder andere sneeuw/ijsballen tegen de ramen van de dader werden gegooid. Op deze site ontstonden verhitte discussie over onder andere wie nu de dader en wie het slachtoffer was. Inmiddels zijn beide personen om de tafel gaan zitten en hebben elkaar excuses aangeboden. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De twee vinden beiden dat ze te ver zijn gegaan. “We hebben de strijdbijl begraven en elkaar excuus aangeboden. Het is van beide kanten te ver gegaan en ook de gevolgen zijn veel te ver gegaan,” zo schrijft de man uit Oud-Alblas die de puber in december een aantal klappen verkocht.

Verder schrijft hij in zijn reactie: “Wat er eerder ook over het slachtoffer gezegd is, hij heeft het aangedurfd om het gesprek aan te gaan en fouten toe te geven; waarvoor mijn complimenten. Ook ik ben doorgeschoten in mijn reactie, waarvoor mijn excuus. Hopelijk kunnen we allemaal dit achter ons laten en keert de rust nu terug.”

De discussie over het voorval is hier terug te vinden.