OUD-ALBLAS – Een 16-jarige jongen uit Oud-Alblas is zondagavond 26 december door een plaatsgenoot het ziekenhuis in geslagen. Het incident gebeurde rond 22.15 nadat de tiener volgens getuigen met sneeuwballen had gegooid tegen onder meer een woning in de Peperstraat. Één van de buurtbewoners vertelt: “Een man uit de Peperstraat werd nadat er was gegooid zo kwaad, dat hij buiten op zoek ging naar de daders. Toen hij deze in de Doctor A. de Haanstraat aantrof op een bankje, pakte hij de 16-jarige Oud-Alblasser beet en sloeg hem een paar keer hardhandig tegen het hoofd.” De moeder van het slachtoffer vertelde net na de mishandeling: “Het licht is ‘m uit zijn ogen geslagen, ik denk dat hij er ook nog wel een zware hersenschudding aan overhoudt. Ik hoop dat het goed komt.” Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Een ambulance heeft de jongen meegenomen naar het ziekenhuis in Dordrecht. Hoewel de vrienden van de jongen zeggen te weten wie de dader is, heeft de politie nog geen aanhoudingen verricht. Het moet namelijk eerst worden onderzocht of de dader echt degene is van wie de jongens denken dat hij het is.