ALBLASSERDAM – De band “Savonds Als Het Donker Wordt” heeft zondagmiddag 21 november voor zo’n 200 man publiek opgetreden in Landvast. Tijdens het optreden, waarbij vooral jaren zestig/zeventig muziek ten gehore werd gebracht, waren op de achtergrond historische beelden te zien. Na afloop schreef bandlid Pieter op zijn weblog er ‘ongelofelijk veel lol’ in gehad te hebben. “Je kijkt er weken naar uit en dan is het toch weer voorbij voor je het weet. Maar het was de moeite. We hebben weliswaar niet foutloos gespeeld, maar we hadden er in ieder geval wel weer ongelooflijk veel lol in. Dank vooral ook aan de mensen van Landvast. We staan er iedere keer weer verbaasd van hoe ontzettend gastvrij we worden ontvangen. Wat ons betreft doen we het volgend jaar toch nog een keer dunnetjes over in Landvast. De eerste plannen worden alweer gemaakt,” aldus Pieter. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.Meer: