ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse gemeenteraad vergadert maandag 8 en woensdag 10 november. Op maandag start de raad om 19.00 uur in de burgerzaal met de algemene beschouwingen. De partijen geven hier hun reactie op het collegeprogramma en de begroting. De vergadering duurt tot 22.00 uur. Op woensdagavond om 19.30 uur gaat de raad hiermee verder. De agenda van de vergadering kunt u hier vinden. Ps. door tentamens kan ik er vanavond niet bij zijn, wel kunt u hier alvast de beschouwingen van de VVD lezen. En hier die van D66. De VVD zegt in de beschouwingen dat het een sprookje is om te denken dat de gemeente zelf een zwembad kan bouwen. De partij geeft het liever uit handen aan een exploitant. “Maar als het echt niet anders kan, dan is de realiteit dat uiteindelijk het huidige zwembad niet meer open kan blijven om technische redenen/staat van het gebouw en dat het dan sluit. Wij verwachten overigens dat met de laatste ‘grote beurt’ het zwembad nog veel langer mee kan dan de beloofde 5 jaar,” aldus Catharina Leeuwis. De andere beschouwingen volgen zo snel mogelijk.