ALBLASSERDAM – Zo’n 25 (ex) kankerpatiënten zijn zaterdag 2 oktober door een team van zes vrijwilligers de hele dag in het zonnetje gezet. Desgewenst werden de patiënten, die waren samengekomen in het Alblasserdams IJsclubgebouw onder handen genomen door een kapster, een visagiste en een fysiotherapeute. De gasten werden ontvangen met een kopje koffie en gebak en ook voor een lunch werd gezorgd. Door de verwendag konden de zieken, maar ook de echtgenotes even hun zorgen opzij zetten en optimaal genieten. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

Initiatiefneemster van de actie die voor de vierde keer werd gehouden, is Saskia Jongeneel van pedicuresalon Feetpleasure uit Alblasserdam. “Vaak voelen deze mensen zich eenzaam. Op deze manier kunnen ze in contact komen met andere patiënten. Doordat de Hema, Bakker de Heer, bloemist Fiore, het Kaasmes en de mensen van de IJsclub mee gesponsord hebben, was deelname gratis. Deze mensen wil ik dus hartelijke danken voor hun steun!”

Behalve de bezoekers genoten ook de zes vrijwilligers (zie onderstaande foto) met volle teugen.