ALBLASSERDAM – Het belooft morgenavond 23 juli een drukke, gezellige en indrukwekkende avond te worden met de twee klaviervirtuozen Jan Vayne en Martin Mans in de Alblasserdamse Havenkerk. De twee geven ter ere van hun vijfjarige samenwerking een groot lustrumconcert op orgel en vleugel. Volgens de organisatie zijn er al veel kaarten verkocht. “Het wordt druk, maar er zijn zeker nog kaarten over om aan de deur te kopen. Reserveren kan ook nog steeds,” aldus Joyce Mans. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Het programma ‘In Harmony’ verwijst enerzijds naar de muzikale ontmoeting van klassieke en populaire muziek en anderzijds naar de wijze van uitvoeren. Een entreekaartje kost aan de deur 17,50 per volwassen persoon. Via internet is dit 2,50 euro goedkoper. Kinderen tot en met elf jaar betalen 7,50. Het concert begint om 20.00 uur in de kerk aan de Ieplaan bij het Makado. http://www.martinmans.nl/nl/concertagenda.asp?agendaID=1&WEERGAVE_CONCERTAGENDA=3&paginaID=194&menuID=387