Het wordt steeds moeilijker om als politicus de aandacht te trekken, maar Ramon Pardo (D66) weet hoe mensen te 'vangen' zijn...

ALBLASSERDAM – Diverse politieke partijen hebben afgelopen zaterdag campagne gevoerd in het Makado voor de verkiezingen van aanstaande woensdag 9 juni. D66 was duidelijk de ‘grootste’ met hun twee steltenlopers van zo’n drie meter lang.  De meeste partijen hadden één van hun Kamerleden ingeschakeld om zodoende nog meer stemmen te winnen. Toch was de opkomst maar mager. Één van de politici weet de oorzaak: “Het is buiten goed zomerweer en er zijn tal van activiteiten in de open lucht te doen in Alblasserdam. Dan komen mensen niet speciaal naar binnen denk ik.” De SGP bood het publiek bloemen aan in de vorm van plantenzaadjes. Klik op Lees Meer om de foto’s te bekijken.

Meer:

Bij de PvdA zag het er gezellig uit met vlaggen en ballonnen.

 

Ondanks de voorspellingen dat de VVD toch wel de grootste wordt, werd er ook bij deze partij hard gezocht naar nieuwe kiezers.

De Christen Unie en SGP.