ALBLASSERDAM – Burgemeester Bert Blase van Alblasserdam en wethouder Sjoerd J. Veerman hebben vanochtend een bezoek gebracht aan de Jozua gemeente in Alblasserdam. De evangelische gemeente stelde dit zeer op prijs en gaf daarom de burgemeester een boek. Overhandigd door gastspreker Arnold Heusden. De Jozua gemeente, gevestigd in de Ampèrestraat is een evangelische gemeente van christenen uit de Alblasserwaard en omgeving, die mensen wil aansporen tot een levende relatie met God en met elkaar. Klik op Lees Meer om verder te lezen. Tekst: Debora van der Kuijl.

Blase, die nog niet zo lang burgemeester is in Alblasserdam, bezoekt samen met wethouder Veerman alle zeventien kerken in Alblasserdam om zo te weten te komen wat mensen drijft. Omdat de burgemeester en het college streven naar goede contacten in de Alblasserdamse samenleving is besloten een bezoek te brengen aan alle kerken in Alblasserdam. Het begon in januari met de Ichtuskerk waar afscheid werd genomen van dominee Bevelander, gevolgd door een bezoek aan de Hersteld Hervormde Kerk. Enkele weken geleden bracht het tweetal een bezoek aan de Gereformeerde Gemeente in Nederland in de Kerkstraat en de Oud Gereformeerde Gemeente aan het Ds. B. Toesplein en vandaag dus aan de Jozua gemeente. Tekst: Debora van der Kuijl.