NIEUW-LEKKERLAND – De sponsorloop die bij voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland werd gehouden voor het Nationaal MS-Fonds, heeft 8615 euro opgeleverd. De cheque is afgelopen week overhandigd. In de afgelopen tijd heeft de jeugd zich laten sponsoren door familie en bekenden. Een kwart van de opbrengst mochten ze besteden aan een leuk uitje met elkaar. De rest ging naar het MS-Fonds.

De oudere elftallen mochten hun creativiteit gebruiken om sponsors te zoeken en hebben daar goed gehoor aangegeven. Hun opbrengst gaat volledig naar het NMSF.

Het startsein werd gegeven door Jacqueline Muller en Anton vd Wulp. Beiden lijden aan MS. Ook werd er tijdens de thuiswedstrijden gecollecteerd. Het bedrag van  totaal  €8615.00 werd symbolisch uitgereikt afgelopen zaterdag 13-4  voorafgaand aan de wedstrijd van de hoofdmacht tegen vv Spijkenisse aan Jacqueline  en Anton.

“Het was een mooie zonovergoten dag met als klap op de vuurpijl wist onze hoofdmacht met 3-0 te winnen. Met dank aan de organisatoren Marijke Klomp, Marloes van Es,  Ed Maasland  en alle vrijwilligers en sponsoren die dit tot een succes hebben gemaakt.”

Multiple sclerose (MS) is een chronische ziekte waarbij ontstekingen ontstaan in het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg). Dit centrale zenuwstelsel kan bij MS bepaalde signalen niet goed verwerken, doordat de isolatielaag (myeline) rondom de zenuwen is aangetast.

Deel dit bericht via...