ALBLASSERDAM – Op vrijdag 3 mei 2024 organiseert AAA Atletiekvereniging Alblasserdam de 41e Bevrijdingsloop. Het parcours is uitgezet op de wandel- en fietspaden in het beroemde natuurgebied langs de Molens van Kinderdijk. “Een prachtig decor om onze vrijheid te vieren met een sportieve prestatie,” zo meldt de atletiekvereniging. Het startschot wordt gelost door burgemeester Boersma.

“Het parcours is geschikt voor zowel jeugdlopers, prestatielopers als sportief wandelaars. Je loopt rondes waardoor je een kortere of langere afstand kan lopen. Wat bij je past. Lees hieronder meer over locatie, starttijden en afstanden, hoe je je kan inschrijven en wat het kost,” aldus de club.

Waar moet je zijn?
De Bevrijdingsloop start vanaf het Boerenpad ter hoogte van Sportcomplex Molenzicht bij korfbalvereniging CKC Kinderdijk. Bekijk de route op afstandmeten.nl

Starttijden en afstanden
Alle onderdelen starten 3 mei 2024 om 19:30 uur.
Jeugd                                   1 ronde van 2 km of maximaal 1 ronde van 4 km
Volwassenen                     1 ronde van 4 km en maximaal 3 rondes = 12 km
Sportief Wandelen          1 ronde van 4 km en maximaal 2 rondes = 8 km

Wat kost deelname aan de Bevrijdingsloop?
Voor deelname vragen we je een kleine bijdrage. Je betaalt bij je inschrijving.
Pupillen (wandelen of hardlopen)             tot en met 11 jaar           € 3,00
Hardlopen                                                       12 jaar en ouder              € 8,00
Sportief wandelen                                         12 jaar en ouder              € 5,00

Inschrijven Bevrijdingsloop
Het makkelijkst schrijf je je in op inschrijven.nl ; dat kan tot 30 april 2024. Inschrijven kan ook van 18:30 tot 19:20 in het Sportcomplex bij korfbalvereniging CKC Kinderdijk. Je betaalt dan € 2,- meer. Hier moet je ook je startnummer ophalen. Adres Sporthal: Groen van Prinstererstraat 107, 2953 BD Alblasserdam.  De tijd wordt geregistreerd via een chip op het startnummer, zo kan je ook je tijd terugzien op de website van de atletiekvereniging.

Voor de 1e heer, 1e dame en 1e wandelaar is er een prijs. Voor iedere deelnemer is er een mooie medaille. Voor meer info zie de website https://aaa-atletiek.nl/

Deel dit bericht via...