Advertorial
ALBLASSERDAM – Dit jaar organiseert Makado Alblasserdam tijdens Koningsdag, zaterdag 27 april 2024, weer een kleedjesmarkt in het winkelcentrum. De kleedjesmarkt vindt plaats van 9:00 uur tot 13:00 uur in het Makado. Vanaf heden zijn de inschrijvingen geopend. (vol = vol!)Het is mogelijk om in te schrijven via het inschrijfformulier op de website van Makado. Geadviseerd is om zo snel mogelijk aan te melden voor de kleedjesmarkt om zeker te zijn van een plekje.

Per gezin kan er voor 1 kleedje worden ingeschreven. De kinderen moeten tussen de 7 en 11 jaar zijn en het kleedje zal tussen 09:00 en 13:00 uur bezet moeten zijn. Er is jaarlijks veel animo, dus wacht niet te lang!

Het beste van alles
Natuurlijk is het fijn dat alle spullen een nieuw thuis krijgen, maar wist u dat alle kinderen die een kleedje hebben in Makado een gratis ijsje kunnen halen? Alle ouders van deze kinderen kunnen genieten van een 2e kopje koffie gratis! Met een kleedje in Makado zit u sowieso goed, wat het weer ook zal zijn op Koningsdag. Daarnaast zullen er ook oranje Tomsoesjes worden uitgedeeld. Het belooft een gezellige dag te worden!

Aanmelden is mogelijk via het inschrijfformulier op de website van het winkelcentrum of door te mailen naar [email protected]. De organisatie vraagt om duidelijk de naam van je kind, telefoonnummer en mailadres te vermelden in de aanvraag per mail.

 

Deel dit bericht via...