Advertorial
ALBLASSERDAM – Ewout Bos zoekt een opvolger die computerwinkel Bosoffice in Alblasserdam wil overnemen. Ewout vertrekt namelijk binnenkort samen met zijn vrouw Lydia en zijn jongste zoon naar Portugal. “Wij hebben altijd gedroomd van een buitenlands avontuur en die droom wordt nu werkelijkheid. Halverwege april emigreren wij naar het prachtige Portugal om daar een klein vakantieresort genaamd ‘Villa Sophia’ te gaan runnen,” vertelt Ewout.
Bosoffice bestaat al ruim 22 jaar in Alblasserdam en heeft een grote en trouwe particuliere en zakelijke klantenkring opgebouwd. De winkel startte op de Plantageweg en verhuisde al snel naar de Van Hogendorpweg, waar de zaak nog steeds gevestigd is. Bosoffice is al jaren een begrip in Alblasserdam en omstreken en daarom wil Ewout de zaak het liefst laten bestaan. Hij vertelt: “Onze dienstverlening stopt niet. André en Robert zullen de winkel en reparatieafdeling blijven runnen, terwijl ik vanuit Portugal op afstand zal blijven ondersteunen zo lang als nodig is. Hoewel ik de afgelopen maanden actief op zoek ben geweest naar een geschikte opvolger om Bosoffice over te nemen, heb ik tot op heden nog geen kandidaat gevonden. De zoektocht zal dus worden voortgezet om Bosoffice een nieuw hoofdstuk te geven.”

Overname
Als iemand de ambitie heeft om de zaak over te nemen en met dezelfde passie voort te zetten, kan hij of zij contact opnemen met Ewout via [email protected]. “De loyale klanten die Bosoffice hebben gevormd, verdienen een waardige opvolger.”

Nadat de vaste klantenkring deze maand het bericht ontving over de voorgenomen emigratie, werd de familie Bos overladen met reacties van relaties, klanten, kennissen en vrienden. “Dat was wel bijzonder ja. Zoveel reacties, mails en cadeautjes had ik niet verwacht.”

Zilverkust
De voorliefde voor Portugal was er al wat langer, maar Ewout en Lydia zochten nog wel een goede locatie. Na vijf à zes bezichtigingen in het afgelopen jaar in Portugal, kwam Villa Sophia op hun pad. Een kleinschalig vakantieresort aan de Portugese Zilverkust, bestaande uit een huisje, appartement en een tent en eigendom van Nederlanders.

De taal
Het besluit om te emigreren is weloverwogen. Echtpaar Bos is inmiddels bezig met het leren van de Portugese taal. Ewout en Lydia hopen in Portugal ook wekelijks naar school te gaan voor taallessen. De 10 jaar oude zoon heeft er ook zin in. De verwachting en hoop is dat hij in Portugal snel de draad oppakt, vriendjes maakt en de taal leert.

Nieuwe openingstijden
Vanaf komende week heeft Bosoffice voorlopig nieuwe openingstijden. De zaak is dan van maandag tot en met vrijdag open van 13.00 tot 18.00 uur ,hierdoor blijft er ’s ochtends flexibiliteit om zowel particuliere als zakelijke klanten ter plaatse te ondersteunen. Zaterdag is de winkel gesloten.

Bed en Breakfast
Ewout en Lydia hadden ook een Bed & Breakfast ’t Voorhuis aan de Lek langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Dat is inmiddels overgenomen door Cees en Lydia van der Wal uit Kinderdijk.

Villa Sophia
Ewout sluit af met: “Misschien mogen we je ooit begroeten op ons gezellige vakantieresort ‘Villa Sophia’ aan de Zilverkust in Portugal. De boekingen zijn vanaf nu mogelijk. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Wie weet tot ziens bij Villa Sophia! www.villasophia.nl

Deel dit bericht via...