ALBLASSERDAM – Zaterdag 13 april 2024 wordt op het Raadhuisplein in Alblasserdam de jaarlijkse actiemarkt ten bate van De Schutse gehouden. De markt begint om 9.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod aan producten zoals brocante, baby- en kinderkleding, hoeden en tassen, boeken, groenten, fruit, koek, brood en banket, speelgoed, bloemen, decoratie voor in en om het huis, snoep, vers gebrande noten, kaas, Tupperware, (foto)kaarten en meer. Met zo’n 80 kramen belooft het een gezellige markt te worden.

Hoewel kleiner dan voorgaande jaren, is er ook weer een rommelmarkt. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Tijdens de markt is er genoeg te eten en te drinken. Er is o.a. keuze uit oliebollen, frites, broodje hamburger of shoarma en saté.

Het doel van de actiemarkt is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Schutse, een kleine landelijk opererende, identiteitsgebonden gehandicaptenorganisatie. De opbrengst van de verkoping is dit jaar bestemd voor een ballenbak voor de deelnemers en bewoners van de locatie te Kesteren. Om zo’n ballenbak te realiseren zijn er speciale aanpassingen nodig, te denken aan het installeren van hellingen en het zorgen voor voldoende ondersteuning voor de cliënten.

Meer informatie over de markt is te vinden in het boekje dat afgelopen week in Alblasserdam en omgeving is verspreid. In dit boekje staat een advertentiepuzzel die ingeleverd kan worden en waarmee een prijs gewonnen kan worden.

Deel dit bericht via...