NIEUW-LEKKERLAND – Langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland, ongeveer ter hoogte van nummer 329, is dinsdag 9 april 2024 een kattenreismandje aangetroffen met daarbij een briefje. “Vanmorgen kregen we in de Kattenmand een melding van een leeg kattenreismandje plus een tas met spulletjes ter hoogte van het pand Lekdijk 329. De meldster zag onder haar auto een zwart/wit katje wegschieten. We nemen aan dat dit het katje is dat in de mand heeft gezeten. Uit het briefje blijkt dat de eigenaar niet meer voor Snowy kon zorgen,” vertelt Ria Scholten van de Kattenmand.

Ria vervolgt: “Zo jammer dat hij of zij geen contact met De Kattenmand heeft opgenomen. In een dergelijk geval vinden we altijd wel een oplossing. Nu maken we ons grote zorgen om het lot van Snowy. Hij is nog geen jaar oud. Mocht u een jong zwart/wit katertje zien rondzwerven, meldt u dit dan alstublieft zo snel mogelijk bij de Kattenmand. Wij kunnen dan actie ondernemen en eventueel een vangkooi plaatsen. Van 08.30 tot 12.00 uur kunt u bellen met 0184-769014. Buiten deze tijden mag u mij bellen 06-30264565. Weet u wie het baasje van Snowy is geweest dan horen wij dit ook graag. Dit een trieste zaak met alleen maar verliezers. Wij willen graag met hem of haar in gesprek komen, want zo’n beslissing neem je niet zomaar……  Zie bijgaande foto’s van de brief en de spulletjes. Helpt u mee zoeken naar Snowy? Alvast hartelijk dank!”

Update: Snowy is terecht. “Een van onze vrijwilligsters is op zoek gegaan en heeft Snowy gevonden en kunnen meenemen naar De Kattenmand.  Snowy is nu veilig en in goede handen.  Iedereen bedankt voor het delen en mee zoeken,” aldus kattenasiel De Kattenmand.

Deel dit bericht via...