Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Dakvoorzon, een lokaal bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen en accu’s uit Nieuw-Lekkerland, heeft onlangs een nieuwe financieringspagina geopend voor obligaties. Met als doel om € 2.150.000 op te halen, biedt deze campagne een bijzondere kans voor particulieren en bedrijven om lokaal en duurzaam te investeren.

Investeren tegen 8 procent rente per jaar
De obligaties zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 250 en hebben een looptijd van 10 jaar met kwartaaluitbetalingen aan investeerders, die ieder een eigen inlogportaal krijgen. Het rentepercentage varieert afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag:

  • 6% rente: bij obligaties vanaf € 250
  • 7% rente: bij obligaties vanaf € 5.000
  • 8% rente: bij obligaties vanaf € 10.000

Het opgehaalde geld zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van een batterijsysteem met als doel om netcongestie te verminderen en het elektriciteitsnet te stabiliseren. Tegelijkertijd fungeert dit systeem als onderpand voor de investeringen.

Investeerders die vanaf € 10.000 investeren, kunnen niet alleen profiteren van financiële voordelen, maar ontvangen ook exclusieve extra’s, zoals een rondleiding op locatie en een jaarlijkse bijeenkomst voor evaluatie en netwerken.

Dakvoorzon roept op tot deelname
“Dit is een geweldige kans om samen te komen en te investeren in een duurzame toekomst voor onze regio,” vertelt Dick Stuurman, medeoprichter van Dakvoorzon. “Door te investeren in ons batterijsysteem kunnen we niet alleen bijdragen aan een duurzame energievoorziening, maar ook aanzienlijke financiële voordelen behalen.”

Stuurman benadrukt het succes van het eigen accu-project in Stolwijk, waar het batterijsysteem met een vermogen van één megawatt beter presteert dan verwacht. “Vanwege het succes van ons bewezen concept in Stolwijk, willen we dit nu verder uitrollen om lokale netcongestie te verhelpen,” legt hij uit. Het project kostte 650.000 euro en werd volledig zelf gefinancierd door Dakvoorzon.

Geïnteresseerden kunnen via https://dakvoorzon-invest.nl/# investeren in dit unieke accuproject. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met het team van Dakvoorzon voor meer informatie over deze investeringsmogelijkheid via [email protected] of 0184 760 201.

 

Deel dit bericht via...