Advertorial
“Lieve klanten,
De winkel van Dierenspeciaalzaak Van Zanten in Alblasserdam bestaat dit jaar alweer 25 jaar. Met veel plezier en liefde heb ik deze mooie en uitgebreide winkel van niets, tot wat hij nu is, opgebouwd, een begrip in Alblasserdam en omstreken. Hoewel ik nog steeds  met veel plezier en passie in de winkel sta, is het toch tijd voor een nieuwe uitdaging en om een nieuw pad in te slaan.”

“2,5 jaar geleden ben ik gestart met mijn praktijk in Bioresonantie en Therapy. Met Bioresonantie kan je op een natuurlijke manier via voeding en supplementen uw (huis)dier ondersteunen, bij diverse klachten. De afgelopen jaren heb ik vele studies gedaan met betrekking tot de geestelijke gezondheid en reiki voor zowel mens als dier. Voor informatie: www.klarindavanzanten.nl.”

“Daarom heb ik besloten om de winkel ter overname te zetten en mijn pad verder te gaan vervolgen in mijn praktijk. Ik zal hier zeker een goede vervanger voor zoeken, maar ik verdwijn zeker niet uit beeld, ben te allen tijde verbonden en bereikbaar voor al uw vragen.”

“Weet jij iemand of ben jij de persoon die het ondernemerschap een warm hart toedraagt affiniteit heeft met de dierenbranche, toe bent aan een nieuwe uitdaging en net als ik een nieuw pad wilt inslaan, dan is dit de kans.  Schroom niet om contact met mij op te nemen en wellicht komen we tot een mooie overeenkomst.”

“Heel veel liefs,
Klarinda van zanten
Tel: 06-19077540”

Deel dit bericht via...