Advertorial
ALBLASSERDAM – Twaalf mensen hebben vrijdagmiddag 22 december 2023 een prijs in ontvangst genomen in winkelcentrum Makado. Zij deden in de afgelopen weken mee aan de kerstkleurplatenactie. De jongste winnaar is één jaar oud en de oudste 83 jaar oud. In het totaal deden er meer dan honderden mensen mee aan de wedstrijd.

Helen Van der Wulp van Delifrance en Marja van Zessen van DA drogisterij – MOOI Parfumerie Van Zessen vormden namens de winkeliersvereniging van het Makado de jury. Zij kozen de twaalf mooiste tekeningen uit. De winnaars ontvingen onder meer een huispak, geurtjes, een rugtas, een nachtlampje en een knutselset.

De kleurplatenwedstrijd was de allerlaatste winactie van de winkeliersvereniging, in het jaar waarin werd gevierd dat winkelcentrum Makado vijftig jaar bestaat. Het hele jaar door waren diverse acties en activiteiten waarbij bezoekers prijzen konden winnen.

Donderdagvond was er een extra koopavond die muzikaal omlijst werd door Shantykoor Landvast. En ook vrijdagavond is er tijdens de kerstkoopavond livemuziek op het terras van Delifrance.

Deel dit bericht via...