NIEUW-LEKKERLAND – Op 15 december 2023 vindt voor de tweede keer een Winterfair plaats in en om Park Wielewaal in Nieuw-Lekkerland. Deze tweede editie ziet er iets anders uit dan de eerste: naast het park zijn ook de omliggende straten het toneel van de stands en activiteiten van het evenement. Om 17.00 uur wordt de Winterfair geopend en bezoekers zijn tot 21.30 uur welkom.

Bijzondere samenwerking met Intratuin
Dezelfde elementen als tijdens de eerste editie staan dit jaar op de planning: het Keerpunt verzorgt een kinderactiviteit, de tankautospuit van de brandweer is ter bezichtiging aanwezig en bezoekers kunnen een ritje maken met de paardenslee. Een verschil met de eerste editie is de bijzondere samenwerking van dit jaar: Intratuin Sliedrecht stelt echte kerstbomen ter beschikking. Met deze donatie wordt op de Winterfair een waar winters tafereel gecreëerd. Na afloop van het evenement worden deze bomen gedoneerd aan gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

SEN-loterij met kans op kaartjes voor Monkey Town

Tijdens het evenement zijn weer allerlei stands te bezoeken. In de kraam van de SEN zelf worden diverse etenswaren verkocht: van chocolademelk en snoepzakken tot erwtensoep om warm te blijven. Daarnaast zijn hier lootjes te vinden, waarmee je kans maakt op diverse prijzen: voor volwassenen zijn er pakketten en bonnen van lokale ondernemers en voor kinderen onder andere bioscoopkaartjes voor Landvast, Jump 010, Monkey Town en een zwemabonnement voor Zwembad Schoonenburg. Met de aankoop van lootjes maak je niet alleen kans op deze prijzen, maar steun je ook de toekomstige evenementen van de SEN.

De organisatie kijkt uit naar een gezellig en sfeervol evenement en verzoekt bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen. Meer informatie vind je op www.stichtingsen.nl.

Foto’s: Robert Jan Zondag / editie 2022.

Deel dit bericht via...